droogzwierders

droogzwierders

Heb je geen ruimte voor een droogkast of ben je op zoek naar een oplossing om je wasgoed nog sneller te drogen? Een droogzwierder vermindert het resterende spoelwater in je schone wasgoed met circa 50% door te centrifugeren met een hoog toerental. Hierdoor is je opgehangen wasgoed al in circa 4 uur droog in plaats van 8 uur. Ook verkort het de droogtijd in een droogkast met circa 1 uur. Hiermee bespaar je dus niet alleen tijd, maar ook energie(kosten). Het maximale vulgewicht van een droogzwierder ligt tussen de 3 en 4.5 kg.

Een droogzwierder, ook wel centrifuge genoemd, kopen voor uw huishouden? Een droogzwierder is een apparaat dat wordt gebruikt wanneer u op zoek bent naar een oplossing om wasgoed snel te laten drogen. Het kan erg frustrerend zijn dat u soms een hele dag moet wachten tot uw was gedroogd is. U moet wachten met het opvouwen en opruimen van het wasgoed, maar hebt vaak ook geen ruimte om nieuw wasgoed op te hangen. Vooral in grote huishoudens is dit vaak erg vervelend omdat u dan ook te maken heeft met een grote hoeveelheid wasgoed. Een oplossing die ervoor zorgt dat uw wasgoed snel droogt is in dit soort gevallen erg gewenst.

Tegenwoordig zijn er wasdrogers die hiervoor geschikt zijn, maar niet iedereen heeft de ruimte om een droger neer te zetten. Daarnaast is een wasdroger ook een machine die behoorlijk wat energie verbruikt. Bent u op zoek naar een alternatief voor een droger? Kies dan voor een centrifuge!